Torsplan 10, vån 7

Vasastan - Hagastaden, STOCKHOLM

- AVGIFTEN SÄNKS TILL 8940 KR från och med 2024-01-01. Välkommen till NORRA TORNEN! Byggnaden som vunnit International High Rise Award, ett av världens viktigaste och finaste arkitektpriser! Redan i huvudingången upplever du en extra lyxig känsla. Just nu saluförs en av de bästa planritningarna i huset. Den optimala 4 rok, med två terrasser i söderläge. Bostaden andas ljus, öppenhet, lyx och klass. Du har bland annat en stor och ordentlig social yta, mellan kök och vardagsrum samt eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Det finns även garage i föreningen. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Välkomna hem! Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Fakta

Utgångspris
10 995 000 kr
Månadsavgift

9 613 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

2 335 264 kr

Rum

4 st

Boarea

110 m²

Våningsplan

7 / 34

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2020

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ronni Mleczkovicz

0723320666

ronni@bergetsro.se

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Emillio Afram

0700202226

emillio@bergetsro.se

Interiör

Hall Specialritad hallförvaring med hatthylla för att hänga av ytterkläder samt en garderob med integrerat handtag för ytterligare plats. Luckorna på inredningen är precis som köket, i ljusgrå kulör. Golvet består av ljus vitpigmenterad mattlackad trä - plankgolv och väggarna är vitmålade vilket är genomgående för bostaden. Vardagsrum Detta är ett vardagsrum i internationell världsklass. Utmärkt kombination av funktion och design med panoramafönster från golv till tak som bjuder på magisk utsikt över omgivningen. Multimediauttag, lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum. Från vardagsrummet tar du dig ut på terras via glasdörr. Terrass Terrassen förlänger den sociala delen och utgör perfekt alternativ matplats kring vår och sommar. Terrassen är indragna och har eleganta räcken i glas. Kök Specialritat kök med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Rumshöga snickerier med släpp på några centimeter från tak. Bänkskivor och stänkskydd i ljusgrå natursten. Diskho i rostfritt stål underlimmas mot stenskiva. Avfallskvarn. Integrerad LED-belysning under överskåp. Utrustning snyggt integrerat och inbyggd bestående av kyl, frys och diskmaskin, samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp. Special ritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak. Master bedroom Det ljusa golvet och det stora fönsterpartiet ger tillsammans ett avslappnade och inspirerande sovrum. De öppningsbara panoramafönsterna mot terrassen bjuder på fantastisk utsikt. Förvaring sker i två garderober längs vägg med stilrent ytskikt. Sovrum 2 och 3 Två sovrum om ca 8 kvm vardera i det genomgående, sobra kulörtemat. Plats finns för säng, tillhörande möblemang och förvaringssystem. Kan även brukas som kontor och barnrum. Terrass Via skjutdörr i glas från golv till tak tar du dig ut på den drömlika terrassen med fantastiskt utsikt! Terrassen nås från både sovrum 1 och 2. Terrassen är indragna och har eleganta räcken i glas. Badrum med tvättpelare Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring. Tvättpelare i högskåp, lackerat i ljusgrå kulör. Vägghängd WC-stol med dold cistern. Duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak Badrum Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring. Vägghängd WC-stol med dold cistern. Duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak

Månadsavgift

9 613 kr/mån

Inkl vatten och värme. Föreningen har även ett tillägg för bredband på 200kr/mån.

Indirekt nettoskuldsättning

2 335 264 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Ventilation

Mekanisk till - och frånluft med värmeåtervinning (FTX).

Energideklaration

Utförd

Ej utförd

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2020

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Helix.

Organisationsnr

769632-1301.

Tillåter delat ägande

Ja, om minst en av ägarna bor permanent i bostaden.

Ekonomi

Föreningen ska sänka sina avgifter med 7% från och med 2024-01-01.

Om föreningen

BRF Helix är en stabil förening och välbyggt projekt, som stod fullt färdigt våren 2021. Föreningen består av 138 st bostadslägenheter, 4 st hyreslokaler samt 5 st faciliteter avsedda för boende.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Garage finns med direktaccess från huset. Det är Stockholm Parkering som förvaltar dessa platser.

Renoveringar

Föreningen har för närvarande inga planerade renoveringar enligt mail från styrelsen 2023-10-11. Övrigt: Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

Gemensamma utrymmen

Bio, bastu, gym, övernattningslägenhet och takterrass. Vissa mot avgift. Samt rum för barnvagnar och cyklar.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Alla boende har wifi i sina lägenheter via föreningens upphandlade leverantör. Föreningen har även ett tillägg för bredband på 200kr/mån. Bredband från AWIWO, 1000mb/s.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder