Augustendalsvägen 4A

- PERFERKT PLANERAD & EXKLUSIV 2:A
- STOR BALKONG MOT INNERGÅRD
- GEMENSAM TAKTERRASS

Toppfräsch, modern lägenhet byggd 2022 med balkong i söderläge mot lugn innergård. När du bor här har du även tillgång till både föreningens fantastiska takterrass med sjöutsikt och den trevliga, skyddade innergården. Bostaden ligger i Besqabs nyproduktion i
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Hiss Byggnadsår
2 41 kvm 3 459 kr Nej 2023
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Augustendalsvägen 4A
Postadress 131 51 NACKA
Kommun Nacka
Rum 2
Boarea 41 kvm
Hiss Nej
Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2023

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

Energideklaration

Status Utfört (2023-09-28)
Energiklass C

Föreningen

Namn BRF Verkstaden i Nacka
Byggnadsår 2023
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769628-4186
Om föreningen Brf Verkstaden består av två sammansatta flerbostadshus innehållande 90 lägenheter med totalt 4 trapphus med adresserna Lokomobilvägen 2A-G och Augustendalsvägen 4A-E. I föreningen finns det också 5 kommersiella lokaler för uthyrning (LOA 252 kvm), varav alla är uthyrda.
Gemensamma utrymmen INNERGÅRD
På innergården finns gräsytor, planteringar, gångar, cykelplatser samt lek- och sittytor.

TAKTERRASS
På föreningens takterrass finns det sittgrupper, pergola och planteringar.
Föreningens ekonomi Föreningen är inte klara med budget 2024 än men som det ser ut behöver vi ta höjd för räntekostnader vilket innebär en smärre höjning av månadsavgiften enligt mail från styrelsen 2023-11-06.
Äkta förening Ja
TV/bredband Föreningen har ett gruppavtal hos Tele2. Gruppavtalet inkluderar bredband 250/250 (LAN), telefoni Bas och ett baspaket av TV-kanaler. Detta ingår i månadsavgiften.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Föreningen accepterar delat ägande t.ex. förälder/barn 90/10
Renoveringar Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Brf Verkstaden har tillgång till 50 st bilparkeringsplatser och 3 MC-platser i garaget i huset. Kö kan förekomma. Kontakta Parkman vid intresse.
- Bilparkeringsplats: fn 1 500 kr/mån
- Bilparkeringsplats, laddplats: fn 1 800 kr/mån + elförbrukning
- MC-plats: fn 1 000 kr/mån

För andra parkeringsalternativ i Nacka strand, se:
https://nackastrand.se/om-nacka-strand/kommunikationer/parkering/

Ekonomi

Månadsavgift 3 459 kr
Inkl kallvatten och värme. Förutom månadsavgiften betalar du för el 2 kr per kWh och varmvatten 60 kr per m³, bredband 300 mb från Tele2 ingår.
Emillio Afram Reg. Fastighetsmäklare 070 020 22 26 emillio@bergetsro.se