Fridensborgsvägen 135

GAVELLÄGE - TVÅ BALKONGER - TVÅ BADRUM - 4 SOVRUM - OPTIMAL PLANLÖSNING - HÖGT LÄGE - FRI UTSIKT

På en av Järvastadens bästa adresser finner vi denna optimala och välplanerade gavel 5: a med fönster i tre väderstreck, två badrum och två balkonger i högt läge med fantastisk utsikt över området. Denna bostad sticker
Läs mer
Utgångspris
6 195 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
5 110 kvm 6 475 kr 4 Ja Ja 2018
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Fridensborgsvägen 135
Postadress 170 62 SOLNA
Område Järvastaden
Kommun Solna
Rum 5
Boarea 110 kvm
Våningsplan 4
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Utgångspris 6 195 000 kr
HALL
Effektiv hall med gott om förvaring via platsbyggda garderober och skåp upp till tak samt kapphylla. Du möts av vackert ljust klinkergolv som sedan övergår till tre stavs ekparkett och väggar i ljusare kulör.

BADRUM
Rymligt och stilrent badrum utrustat med badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt bänk och förvaring ovan tvättmaskinen & torktumlaren. Grå klinker med golvvärme och vitt kakel på väggar. Spotlights i taket.

WC/DUSCH
Helkaklat duschrum som är utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, wc, samt dusch med vikbara glasdörrar. Grått klinkergolv med golvvärme och vita kakelplattor på väggen.

KÖK
Rymligt kök med optimal matplats invid två fönster i olika väderstreck. Köket är utrustat med induktionshäll, fläktkåpa i rostfritt, fullstor kyl & frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt ugn. Köket erbjuder gott om arbetsytor och fantastiska förvaringsmöjligheter och en mindre bar mot vardagsrummet. Mörkare arbetsbänk samt vita kakelplattor ovan. Vackert vitrinskåp.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och tv. Delvis öppen planlösning mot kök. Här finner ni även stora fönsterpartier och bostadens ena rymliga balkong i fantastiskt läge med fri sikt och sen eftermiddag - kvällssol. Båda balkongerna har inglasning.

BALKONG 1
Stor inglasad balkong mot Spegeldammsparken. Fri och öppen utsikt med eftermiddags-kvällssol.

SOVRUM 1
Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblering. Gott om förvaring i form av platsbyggd skjutdörrsgarderob med speglar. Via detta sovrum finner ni utgången till bostadens andra och största balkong i söderläge och utsikt till vänster mot föreningens innergård.

BALKONG 2
Bostadens största balkong i söderläge och utsikt till vänster mot föreningens innergård. Även denna balkong är inglasad.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum som har plats för säng samt andra möblemang om så önskas. Fönster finns som ger ett fint ljusflöde i rummet. Via detta sovrum har du tillgång till en klädkammare precis utanför.

SOVRUM 3
Stort sovrum med fönster i två väderstreck vilket ger ett fint ljusflöde i rummet. Gott om utrymme för dubbelsäng och annat möblemang.

SOVRUM 4
Detta rum är separerat från de andra sovrummen och ligger helt nära WC/Dusch. Kan med fördel nyttjas som kontor, sovrum, gästrumeller annat om så önskas.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2020-11-24)
Energiklass C

Föreningen

Namn BRF Blåbärsskogen
Byggnadsår 2018
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769630-8373
Om föreningen Brf Blåbärsskogen ligger i Järvastaden i Solna kommun. Föreningen förvärvade fastigheten Pyrolan 2 den 23 februari 2016, då även den ekonomiska planen fastställdes och registrerades av Bolagsverket 02 mars 2016.
Gemensamma utrymmen Gemensam gård med plantering mellan husen med lekplats, grillplats, bänkar och bord samt en pergola. Finns även flertalet cykel och barnvagnsrum samt 2 st återvinningsrum. Föreningen har även två stycken övernattningslägenheter. Lägenhetsförråd finns till samtliga lägenheter. Ytterliggare förråd finns att hyra om behov finns.
Föreningens ekonomi Avgiftshöjning på 10% från den 1a mars 2024 vilket är i linje med ekonomisk plan som anger 2% årligen.

Varmvatten debiteras separat och efter förbrukning. Varje lägenhet faktureras via månadsavin varje kvartal.
Äkta förening Ja
TV/bredband Föreningen har Telia TriplePlay 500/500 och tv-paket Lagom. Obligatorisk avgift är 220 kr och debiteras på månadavin.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja
Renoveringar 2021 uppdaterades skalskyddet med nya kodlås/porttelefoner och kameraövervakning.
2021 installerades 25 stycken nya laddare för el-bilar.
2023 utfördes obligatorisk ventilationskontroll(OVK) och justering.
2023 utfördes stamspolning i samtliga stammar och påstick till stammar från alla lägenheter för att förlänga livslängden på stammarna och minimera risken för framtida stopp.

Inga planerade renoveringar enligt mail från styrelse 22/5-2024
Parkering 106 garageplatser varav 5 st mc platser, 6 st HKP och 25 st platser med elbilsladdning. 26 parkeringsplatser utomhus. 4 st av dessa kommer under 2024 kunna nyttjas som gästparkering (max 6h) om de inte är uthyrda. Vi har lediga platser för både elbilar, vanliga bilar och MC.Kostnad för laddning av elbil uppgår för närvarande till 2.20kr/kWh (+59kr/mån för laddkort)

Ekonomi

Pris 6 195 000 kr
Månadsavgift 6 475 kr
Värme ingår i månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg för bredband 220kr/mån
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se