Jungfrudansen 12

KOMMANDE
- SJÖUTSIKT & SOLNEDGÅNG FRÅN DEN INGLASADE BALKONGEN NÄST HÖGST UPP I HUSET
- BRA FÖRENING OCH FANTASTISKT OMRÅDE
- KOMMANDE FÖRSÄLJNING

Kontakta ansvarig mäklare för mer information
Emillio@bergetsro.se & 070 020 22
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
1.5 36 kvm 2 566 kr 6 Ja Ja 1971
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Jungfrudansen 12
Postadress 171 56 SOLNA
Område Huvudsta
Kommun Solna
Rum 1.5
Boarea 36 kvm
Våningsplan 6
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 1971

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2020-09-29)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Dillen 2
Byggnadsår 1971
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769608-2283
Om föreningen BRF Dillen2 består av 196 st lägenheter. Fastigheten byggdes 1970/1971.
Gemensamma utrymmen Cykelförråd, Barnvagnsrum, Hobbyrum och trädgård med lekplats.
Möjlighet finns att anmäla sig för hyra av ett extraförråd. Förråden blir ca 2,5 - 2,8 kvm stora och kostar 250 kr i månaden att hyra.
Föreningens ekonomi Avgiftshöjning är gjort under årskiftet 2023/2024. Inga planerade avgifthöjningar.
Äkta förening Ja
TV/bredband Kabel TV
Com Hems kanalutbud. Föreningen har tv-avtal med Com Hem.
Våra boende kan med en digitalbox (inbyggd i tv:n eller som separat box) se följande digitala kanaler utan något abonnemang (och utan programkort): SVT 1, SVT 2, SVT 24, SVT B, Kunskapskanalen, TV 4, TV 6 och Axess TV. Dessa fungerar dock inte med Macab- och Sagemboxar. Slutligen medger vårt fastighetsnät access till våra samtliga tjänster av digital-tv, HD-tv, On Demand, bredband och telefoni, men detta kräver privata abonnemang av de boende.

Bredband
Föreningen erbjuder 1000 mbit bredband genom StockholmsStadsnät förutsatt att man har en fiberconverter som klarar detta. Fiberconvertern är lägenhetsinnehavaren egendom. Uppkopplingsavgiften är 1800 kr, en engångskostnad som tas ut vid köp av lägenhet i vår förening. Därefter är bredbandet gratis. Tjänster som tex IP-telefoni beställer man själv direkt hos Stockholms Stadsnät.
Tillåts juridisk person Ej angiven
Tillåts delat ägande Delat ägandeskap accepteras.
Renoveringar Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Föreningen har inga egna parkeringsplatser och det är inte tillåtet att parkera på föreningens mark. Det finns dock möjlighet till boendeparkering på gatorna runt omkring.

Ekonomi

Månadsavgift 2 566 kr
I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, 1000 Mbit bredband genom Stockholms Stadsnät samt Kabel TV, public channels via comhem.
Indirekt nettoskuldsättning 1 kr
Emillio Afram Reg. Fastighetsmäklare 070 020 22 26 emillio@bergetsro.se