Ninni kronbergs gata 22

Välkommen till denna fantastiska bostad högst upp i huset med stor kungsbalkong och fönster i två väderstreck! Cederhusen i Hagastaden som är Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ är också ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att
Läs mer
Utgångspris
4 995 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
2.5 47 kvm 3 138 kr 7 Ja Ja 2023
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Ninni kronbergs gata 22
Postadress 113 68 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 2.5
Boarea 47 kvm
Våningsplan 7
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Utgångspris 4 995 000 kr

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2023-12-12)
Energiklass B

Föreningen

Namn BRF Pilastern i Haga
Byggnadsår 2023
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769637-2999
Om föreningen Föreningen består av 134 lägenheter samt 4 lokaler. Inflyttningarna planeras starta december 2023 och pågå fram till juni 2024.
Gemensamma utrymmen Gemensam takterass, innergård, miljörum, barnvagnsrum och cykelparkering.
TV/bredband Fastigheten har bredband (fiber) och digital-TV via Telia. Obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån för Triple play (IP-telefoni, bredband och Digital-TV)
Tillåts juridisk person Ej angiven
Tillåts delat ägande Juridiska personer kan godkännas om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor.
Renoveringar Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Det kommer att finnas ca 58 st parkeringsplatser för bostadsrättshavare i föreningen att hyra i Stockholms Parkerings garage under Norra Stationsparken. Bostadsrättshavare kommer i samband med inflyttning att ha förtur till parkeringsplatser i garaget och kommer att betala marknadsmässig hyra för parkeringsplatserna. Parkeringsavtal för bostadsrättsinnehavare tecknas direkt med Stockholms Parkering AB.

Ekonomi

Pris 4 995 000 kr
Månadsavgift 3 138 kr
Obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån för Triple play (IP-telefoni, bredband och Digital-TV)
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se