Sonja Kovalevskys Gata 3, vån 3

Varmt välkomna till denna fantastiska hörnlägenhet med balkong längs hela bostaden, i en av Hagastadens bästa föreningar!

Bostaden består av eleganta och exklusiva materialval med ett modernt, genomgående kulörtema passande dagens livsstil.
Den ytsmarta, öppna planlösningen gör denna lägenhet till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på
Läs mer
Utgångspris
4 995 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
2 51 kvm 2 550 kr 3 Ja Ja 2017
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Sonja Kovalevskys Gata 3
Postadress 113 65 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 51 kvm
Våningsplan 3
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Utgångspris 4 995 000 kr
Hall/Entré
Välkomnande hall med vita väggar, sisalmatta och förvaringsmöjligheter i garderob. Säkerhetsdörr samt Yale Doorman-lås. Väggarna är vita och golvet i ekparkett vilket är genomgående för lägenheten.

WC / Duschrum
Exklusivt och elegant badrum i marmor-motiv. Badrummet är utrustat med tvättställ, mörk kommod, duschhörna med glasväggar samt integrerad kombimaskin i kommod. Rund och stor spegel med LED-belysning. Spotlightsbelysning samt golvvärme finns.

Sovrum med access till balkong
Sovrummet rymmer en dubbelsäng och mindre möblemang för inredning. Sovrummet är avskilt och privat från de sociala delarna med sliding-doors. Det finns en skjutdörrsgarderob med speglar och gott om plats för förvaring. Gott om plats för förvaring finns även i Walk-in closet.

Kök
Köket är i högsta klass från HTH med svarta köksluckor i trä och elegant arbetsbänk i kvartskomposit. Alla vitvaror är från Siemens och består av kyl/frys, induktionshäll, kombi-ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrum med access till balkong
Öppen och luftigt vardagsrum vilket ger många möjligheter att möblera valfritt. Plats finns för soffa, soffbord och matplats. Balkongen skapar en avkopplande oas i soligt läge. De höga glasdörrarna genererar även ett rikligt ljusinsläpp invändigt.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning FTX
Ventilation Mekanisk till - och frånluft med värmeåtervinning (FTX)
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2020-07-07)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Haga Nova
Byggnadsår 2017
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769630-4547
Om föreningen Föreningen är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av totalt 276 st lägenheter som är fördelade i 2 st flerbostadshus, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Bostäderna är upprättade av Einar Mattsson.
Det finns 6 st lokaler som upplåts med hyresrätt och 2 st med bostadsrätt som upplåts till förskolor.

Förråd:
40 st förråd finns att hyra av föreningen.

Föreningen har installerat ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att vistelsen blir fri från nycklar.

El/Varmvatten:
Individuell mätning av el och varmvatten. Debitering sker i efterskott i samband med avgift/hyresavisering. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme och styrs centralt, 21 grader ingår.
Gemensamma utrymmen Föreningen erbjuder en innergård som delas med en förskola, 2st övernattningsrum samt barnvagns- och cykelförråd.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar enligt föreningens hemsida (2024-01-04)
Äkta förening Ja
TV/bredband Telenor är leverantör av fiber och tv. Datauttag finns i alla rum. Obligatorisk avgift om 176 kr/mån tillkommer på avgiften, vilket avser kabel-tv och bredband.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Föreningen tillåter max tre ägare.
Renoveringar Fastigheten är en nyproduktion och har inga större renoveringar planerade.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Garage med 173 st parkeringsplatser samt 3 st MC-platser.
- Garageplats: ca 2250kr/mån,
- Parkering med eluttag: 2500kr/mån
- Mc-plats: 500 kr/mån

Ekonomi

Pris 4 995 000 kr
Månadsavgift 2 550 kr
Inkl. värme, kallvatten och ett basutbud med tv-kanaler (Obligatorisk avgift om 165 kr/månad.) Individuell mätning & debitering för el & varmvatten.
Indirekt nettoskuldsättning 859 801 kr
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se