Emmy rappes gata 3, vån 7

KOMMANDE
**KONTAKTA MÄKLARE FÖR YTTERLIGARE INFORMATION**
**JURIDISK PERSON OK**

Område
Emmy Rappes Gata välkomnar dig till den attraktiva och expansiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud utav restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Du har även närhet till vackra grönområden
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Hiss Byggnadsår
2 66.8 kvm 4 772 kr Ja 2021
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Emmy rappes gata 3, vån 7
Postadress 113 68 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 66.8 kvm
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2021

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2023-01-30)
Energiklass C

Föreningen

Namn Brf Kvartetten 1
Byggnadsår 2021
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769634-4840
Om föreningen Brf Kvartetten 1 är belägen i Hagastaden i Stockholm och består av 128 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Föreningen har även 2 hyreslokaler.

Ägande:
Styrelsen beviljar juridisk person medlemskap, dock endast under förutsättning att föreningen inte riskerar att beskattas som en s.k. oäkta bostadsrättförening.
Gemensamma utrymmen Gym, Barnvagnsrum och Miljörum.
Föreningens ekonomi Med anledning av rådande ränteläge och elpriser, beslutade styrelsen om en avgiftshöjning om 20% från den 1 januari 2023. föreningen planerar just nu inga fler avgiftsförändringar enligt mail från styrelsen 2023-08-18.
TV/bredband Föreningen har tecknat ett avtal med grundutbud hos Tele2. I grundutbudet ingår Bredband 250, Telefoni Bas och TV Bas HD.
Tillåts juridisk person Ja
Tillåts delat ägande Ja
Renoveringar Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering P-hus Hagastaden får drygt 1000 p-platser och blir Stockholm Parkerings längsta garage på 550 meter. P-huset har som mest 3 våningar under mark och vänder sig till boende och besökare i området.

Ekonomi

Månadsavgift 4 772 kr
Inkl värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 205 kr/mån för bredband.
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se
Assisterande fastighetsmäklare Emillio Afram Reg. Fastighetsmäklare 070 020 22 26 emillio@bergetsro.se