Evenemangsgatan 34, Vån 20

KOMMANDE
- Moderna ytskikt
- Månadsavgift inkl. värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband 1000mbit. El debiteras efter förbrukning
- Garage finns i huset med lediga platser
- Nyslipat golv
- Påkostat Kök & Badrum
- Optimal planlösning
- Stora fönsterpartier som ger mycket ljus
- Moderna materialval
- Nytt och fräscht
- Genomgående parkettgolv
- Stor inglasad balkong
- Närhet till grönska
-
Läs mer
Utgångspris
4 695 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
3 67 kvm 5 092 kr 20 Ja Ja 2019
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Evenemangsgatan 34, Vån 20
Postadress 169 56 SOLNA
Område Arenastaden
Kommun Solna
Rum 3
Boarea 67 kvm
Våningsplan 20
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Utgångspris 4 695 000 kr

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2021-04-06)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Vip-Logen
Byggnadsår 2019
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769628-1463
Om föreningen Bostadsrättsföreningen VIP Logen bildades 2018 och är belägen på Evenemangsgatan 34 i Arenastaden, Solna. Huset är byggt av Peab AB. Föreningen består av att ett hus med totalt 146 st lägenheter, samt två affärslokaler. Lokalerna hyrs idag utav Mobello och Release Finans.
Gemensamma utrymmen Det finns cykel- och barnvagnsförvaring på entréplan, i gårdshuset finns ytterligare ett gemensamt cykelrum. Gemensam tvättstuga finns på plan 2.
Föreningen har en trevlig innergård med planteringar, lekplats och är endast ett stenkast bort ifrån Friends Arena och nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia.
Föreningens ekonomi Beslut är taget och avgiften höjdes med 20 % från 1 oktober 2023 och föreningen har för närvarande inga planer på fler avgiftsändringar enligt mail från styrelsen 2023-10-19.
Äkta förening Ja
TV/bredband Digital-TV, IP-telefon och bredband via telia ingår i avgiften.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja, men Föreningen godkänner endast medlemskap till de som har för avsikt att permanent bosätta sig i lägenheten.

Godkänner föreningen att förälder hjälper till med finansiering och står på kontraktet men inte bosätter sig i föreningen?
Nej

Krav på minsta ägarandel?
En oberoende prövning görs vid ansökan om inträde och Föreningen godkänner endast medlemmar som har för avsikt att permanent bosätta sig i lägenheten.
Renoveringar Genomförda renoveringar:
Pågick en renovering av soprummet under november månad 2021 samt byggnation av förråd under februari månad 2022. Pågick en renovering av Styrelserummet under maj månad 2022. Pågick en renovering av entrevåningen med uppsättning av akustikpaneler, samt målning av väggar. Pågick en uppgradering av anslagstavlorna på våning 1 till digitala anslagstavlor maj 2022.

Planerade renoveringar:
Föreningen har för närvarande inga planerade avgiftsändringar enligt föreningens hemsida 2023-10-11.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Det finns däremot ett underliggande garage som ägs av Fabege och drivs av Parkman.
Pris: Ca 2200 kr men det ansvarar man själv för att kolla upp exakta uppgifter med Fabege.

Ekonomi

Pris 4 695 000 kr
Månadsavgift 5 092 kr
Inkl Värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband.
Indirekt nettoskuldsättning 932 074 kr
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se