Flyttblocksvägen 15

- HEL VINDSVÅNING - TVÅ BALKONGER - BASTU - ÖPPEN SPIS - P-PLATS FÖR 300KR/MÅN- GOLVVÄRME GENOM HELA LÄGENHETEN

Högst upp i huset finner vi denna smått otroliga vindsvåning om hela 186 kvm. Ett helt våningsplan är tillägnat bostaden. Redan i entrén möts man av den röda mattan som avslöjar lägenhetens pampighet.
Läs mer
Utgångspris
7 795 000 kr
Rum Boarea Biarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
6 186 kvm 6 kvm 11 218 kr 3 Nej Ja 1937
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Flyttblocksvägen 15
Postadress 168 66 BROMMA
Område Bromma - Mariehäll
Kommun Stockholm
Rum 6
Boarea 186 kvm
Biarea 6 kvm
Våningsplan 3
Hiss Nej
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 1937
Utgångspris 7 795 000 kr
Interiör
Hall: Redan i trappan möts man av den röda mattan som tar dig upp till lägenheten, väl inne i lägenheten möts man av hallen som leder dig vidare in i våningen. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt gott om garderober som ger god förvaring. Golv av praktiskt och beständigt klinkers.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med högt i tak och synliga takbjälkar. Takfönster skapar ytterligare rum och skänker ett härligt naturligt ljus. I blickfånget har man den vackra öppna eldstaden som skänker värme och ombonad känsla. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som vätter i västlig riktning. Rummet möbleras med fördel på ena sidan av en tv-hörna med soffgrupp och tv-möbel, på andra sidan ges flexibiltet och kan möbleras med en matgrupp, läshörna eller arbetshörna.

Kök: Välkommen in i ett kök för den kulinariskt intresserade. Här erbjuds enorma arbetsytor genom en köksö och breda arbetsbänkar. Köket är fullutrustat med platsbyggd Gorenje ugn, extra bred häll med, fläkt med eget utsug, fullstor kyl och frys med ismaskin samt diskmaskin. Även i köket gör sig vindens karaktär påmind genom synliga takbjälkar samt ett takfönster som ger ljus och rymd.

Sovrum 1: Intill köket finner vi ett rymligt sovrum med gott om plats för större dubbelsäng, skrivbord, garderober och annat om så önskas. Här går även att öppna upp mot köket och ändra om till större matplats om så önskas. Vackert furugolv och ljust målade väggar.

Sovrum 2: Harmoniskt sovrum i anslutning till hallen närmre köksdelen. Med den höga takhöjden fås en luftig känsla. Rymmer med enkelhet en större säng med sängbord och skrivbord.

Sovrum 3: Intill sovrum 1 finner vi sovrum 2. Även detta sovrum har utgång mot den stora balkongen. Rummet nyttjas idag som en walk-in garderob. Kan möbleras med dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 4: Rymligt sovrum med utgång till bostadens ena balkong. Stort sovrum med gott om plats för större dubbelsäng, skrivbord, garderober och annat om så önskas. Fins ljusflöde via balkongfönstret samt takfönster. Vackert trägolv och ljust målade väggar.

Sovrum 5: Rymligt sovrum med takfönster. Detta rum ligger i fil med sovrum 4. God yta för säng, garderob och skrivbord. Ett perfekt barnrum eller arbetsrum om så önskas. Ljusa ytskikt.

Kontor/Klädkammare: i inre hallen på väg ut mot bostadens ena balkong finnas ett praktiskt halvrum som idag nyttjas som kontor. Här kan man med fördel nyttja som klädkammare, kontor eller annat om så önskas.

Badrum/Relaxavdelning: Denna lägenhet är inte bara unik med att vara hela 186 kvm vindsvåning. Utan lägenheten har även ett spatiöst helkaklat badrum med vedeldad bastu! Här finns också duschkabin, jaccuzzi, WC och vackert handfat. Vattenburen golvvärme förser rummet med behaglig värme.

Gäst WC: En ytterligare WC i anslutning till köket är både praktiskt och behändigt. WC, handfat samt spegel.

Balkong 1: Stor balkong i söderläge som nås från både hallen samt sovrum 4 genom balkongdörrar. I ett högt och frittläge kan solens timmar avnjutas. Möbleras med fördel av större loungegrupp.

Balkong 2: Med anslutning från vardagsrummet nås lägenhetens andra balkong. Denna balkong vetter i västerläge med utsikt över Mariehälls lummiga villaområde.

Tvättstuga: En oerhört praktisk tvättstuga finns som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsmöbler. Här går även att förädla om till ett till badrum om så önskas.

Parkering: Parkeringsplats finns framför huset för endast 300kr/mån

Övrigt: Till lägenheten hör ett gediget vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1937
Uppvärmning Primärt Bergvärme, sekundärt olja
Fönster 2-glas

Energideklaration

Status Utfört (2023-08-24)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Ardennern 18
Byggnadsår 1937
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 716421-8724
Om föreningen Föreningens fastighet Ardennern 18 byggdes 1937 och har värde år 1998. Byggnadens totalyta är 700 kvm, var av 664 kvm utgör lägenhetsyta och 36 kvm utgör garage. Tomtytan är 1270 kvm.
Gemensamma utrymmen Tvättstuga, cykelrum, uteplats och förråd till varje lägenhet.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften med10% från och med årsskiftet enligt mail från styrelsen 2024-01-05.
Äkta förening Ja
TV/bredband Inget TV-avtal, internet från Bahnhof ingår i månadsavgiften.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Nej
Renoveringar Utförda renoveringar:
2005 - Borrning och installation av bergvärme
2008 - Stambyte.
2010 - Energibesiktning
2010 - Renovering av tvättstugan
2011 - Elstigar
2014 - Renovering av fönster
2015 - Renovering av tak
2018 - Byte av huvudstammen (ända ut till gatan).
2019 - Byte av bergvärmepump
2019 - Målning av staket
2022- renovering av balkong, ny fasad och ny dränering

Planerade renoveringar:
Inte i dagsläget. ventilation och stammar utreds enligt mail från styrelsen 2023-10-06.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

Ekonomi

Pris 7 795 000 kr
Månadsavgift 11 218 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband.
Indirekt nettoskuldsättning 1 108 492 kr
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se