Hälsingegatan 61, 4S

KOMMANDE
**KONTAKTAT MÄKLARE FÖR YTTERLIGARE INFORMATION**

Hälsingegatan välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där Stationsparken kommer att bli ett grönt och öppet stråk
Läs mer
Rum Boarea Biarea Månadsavgift Hiss Balkong Byggnadsår
1.5 35 kvm 17 kvm 2 501 kr Ja Ja 2019
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Hälsingegatan 61, 4S
Postadress 113 66 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 1.5
Boarea 35 kvm
Biarea 17 kvm
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2019

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till - och frånluft med värmeåtervinning (FTX)
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Inte utfört

Föreningen

Namn Brf Nova Park
Byggnadsår 2019
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769630-4299
Om föreningen Brf Nova Park består av totalt 127 lägenheter med bostadsrätt. Byggår 2018, fastigheten färdigställdes 2019.

Kan man välja sin egen elleverantör?
Nej, det är kollektivt upphandlat, levererat och administrerat.

Förråd:
Lägenhetsförråd i källare.

Andrahandsuthyrning:
Ett år åt gången tillåts så länge som ansökan visar på att det finns ett giltigt skäl för andrahandsuthyrning.
Gemensamma utrymmen Cykelförråd, barnvagnsrum och lägenhetsförråd i källare (notera att inte alla lägenheter har tillgång till ett källarförråd)
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen 2024-05-21
Äkta förening Ja
TV/bredband Föreningen har gruppanslutningsavtal med Bredband 1000 och Tv Grund inklusive Telenor Stream som gäller från 1 april 2024. I avtalet ingår lån av wifi-router och Tv box.
Tillåts juridisk person Ja
Tillåts delat ägande Så länge som det inte innebär att föreningen riskerar att gå från äkta till oäkta, och/eller att det negativt påverkar möjligheten att få ihop en full styrelse

Godkänner föreningen delat ägande? Ja, men minst 10% måste ägas av den person som bor i och står skriven på lägenheten (enligt Folkbokföringen).
Renoveringar Kommande renoveringar:
Planerade renoveringar? Nej, men i vissa lägenheter kvarstår fortfarande garantiärenden (enligt styrelsen 2024-05-21)

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering 57 parkeringsplatser tillhör föreningen, varav 16 har laddbox, 2 är för rörelsehindrade, 1 för motorcykel och återstående 38 är vanliga bilplatser. Uppsägningstiden för en parkeringsplats är 3 månader. För tillfället finns lediga platser både med och utan el samt en för rörelsehindrade enligt mail från föreningens förvaltare 2024-05-21

Ekonomi

Månadsavgift 2 501 kr
Inkl. kallvatten och värme. Obligatoriskt tillägg om 165kr för bredband.
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se