Kista Alléväg 35

SÅLD
› Öppen och socialt planerad
› Stora sällskapsytor
› Avskild och trivsam uteplats
› Välskött och ekonomiskt stabil förening
› Låg belåningsgrad om 7 679 kr/kvm
› Garagemöjligheter

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad på Kista Alléväg 35!

Här erbjuds en väldisponerad tvårumslägenhet belägen i hörnläge med en trivsam och inbjudande uteplats i en
Slutpris
2 100 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Hiss Uteplats Byggnadsår
2 53.5 kvm 2 624 kr Ja Ja 2009
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Kista Alléväg 35, BV
Postadress 164 55 Kista
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 53.5 kvm
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Uteplats Ja
Byggnadsår 2009
Slutpris 2 100 000 kr
Bostaden hälsar dig välkommen med en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och en praktisk garderobsvägg. Vidare in i bostaden finner du det sociala vardagsrummet och köket i en öppen planlösning, perfekt för trevliga sammankomster med vänner och familj. Från vardagsrummet når du den mysiga uteplatsen som är placerad i en trivsam solrik vinkel och fångar solens strålar under större delen av dagen. Köket är fullt utrustat med moderna apparater, inklusive kyl, frys, ugn, spis, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin.

Sovrummet är en rogivande oas med gott om plats för en säng i valfri storlek samt en rymlig garderobsvägg som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Det rymliga badrummet, som ansluter till hallen, är smakfullt utformat med handfat, kommod, spegel, dusch, duschvägg, WC, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, praktisk avlastningsbänk och generöst med förvaring i form av dubbla väggskåp. Golvvärme och grå klinkergolv harmonierar snyggt med de vita kakelplattorna och skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Det här är en bostad som erbjuder både komfort och stil i en trivsam och välvårdad omgivning.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme och el (direktverkande)
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2019-11-14)
Energiklass B

Föreningen

Namn BRF Ravalen
Byggnadsår 2009
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769619-2199
Om föreningen BRF Ravalen är en äkta bostadsrättsförening och marken upplåts med tomträtt. Fastigheten byggdes och stod klar 2009-2010 och består av totalt 88 bostadsrätter fördelat på totalt 5 957 kvm, samt 2 lokaler som upplåts med hyresrätt fördelat på 88 kvm.
Gemensamma utrymmen - Tvättstuga
- Innergård
- Miljöstation
- Garage

Föreningen ingår i en så kallad GA, gemensamhetsanläggning tillsammans med Brf Skagagård, vilken innefattar garage, innergård och miljöstationer mm. Föreningen ingår även i Skagafjords Samfällighetsförening tillsammans med Brf Skagagård, Brf Odde och Brf Surtsö.
Föreningens ekonomi Föreningen har god ekonomi men kommer att höja avgiften men har inte bestämt med hur mycket ännu enligt mail från styrelsen 2024-01-09.
Äkta förening Ja
TV/bredband Föreningen har ett upphandlat gruppavtal för bredband (100/100 mbit/s) och TV via Tele2. Obligatorisk avgift om 200 kr/mån tillkommer för detta. Möjligheten att uppgradera hastighet på bredband och utbud för TV är möjligt men den kostnaden står i sådant fall enskild medlem för.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Nej
Renoveringar Föreningen följer underhållsplan och kommer att följa den 2024 med ytterligare förbättringar men inget märkvärdigt och synligt enligt mail från styrelsen 2023-11-03.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Föreningen erbjuder totalt 62 parkeringsplatser i garage och 6 parkeringsplatser utomhus.
Kostnad för parkeringsplats uppgår till 690 kr/mån. Det finns garageplatser lediga men inga el platser lediga.

Ekonomi

Pris 2 100 000 kr
Månadsavgift 2 624 kr
För värme och vatten tillkommer ett schablonbaserat belopp om 624 kr/mån (justeras i efterskott efter verklig förbrukning). Obligatorisk avgift tillkommer för bredband & TV om 200 kr/mån.
Indirekt nettoskuldsättning 346 279 kr
Rasmus Logärd Reg. Fastighetsmäklare 070 740 43 62 rasmus@bergetsro.se