Löfströms allé 4A

SÅLD
· Bostaden säljs på ritning, ingen möjlighet till visning - Kontakta mäklare vid intresse ·

Nu har du chansen att bli första ägaren till denna välplanerade tvårummare om 39 kvm, belägen högt upp i huset på våning 7 med en fantastisk och trevlig terrass i optimalt solläge om sydväst, i Sundbybergs nyaste
Slutpris
3 150 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
2 39 kvm 2 443 kr 7 Ja Ja 2022-2024
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Löfströms allé 4A
Postadress 172 61 Sundbyberg
Område Centrala Sundbyberg
Kommun Sundbyberg
Rum 2
Boarea 39 kvm
Våningsplan 7
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2022-2024
Slutpris 3 150 000 kr
All info om material beskrivning finns som bilaga under "dokument".

› Golv
Borstad enstavsparkett i vitpigmenterad ek från Kährs. Trösklar i liknande kulör.

› Väggar
Väggar målas i NCS 1002-Y (ljusgrå kulör).

› Socklar och foder
Golvsocklar och foder i vitt utförande, grundmålade från fabrik.

› Innerdörrar
Fabriksmålade i vit kulör NCS 0500-N med rostfria dörrhandtag.

› Fönster
Fönster med karm och båge i grå kulör. Fönsterbänkar i grå kalksten. Fönster och fönsterdörrar belägna upp till 2,5 meter från mark förses med nyckellås.

› Tak
Tak målas vita. Bjälklag har åtkommande synliga plattskarvar. Vissa lägenheter har undertak och lokala nedsänkningar, se individuellt bofaktablad.

› Kök
Kök från Vedum i sandbeige kulör med slät lucka. Stänkskydd och bänkskiva i ljusbeige kvartskomposit med diskho i rostfritt stål. Fläkt för inbyggnad i väggskåp, blandare i kromat utförande. Bänkskåp och högskåp förses med utanpåliggande beslag i borstat rostfritt utförande. Bänkskåp utförs mjukstängande med fullutdragslådor och med dämpning vid stängning. Väggskåp öppnas med "push-to-open". Vitvaror från Electrolux med helintegrerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, rostfri ugn, induktionshäll. Inbyggnadsmicro eller kombinationsugn i rostfritt, enligt bofaktablad. Belysning med LED-list under väggskåp i kök.

› Dusch/badrum
Golv i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog. Väggar har vitt kakel. Vägghängd spegel med infälld belysning. Tak i vit kulör med utanpåliggande spotlights. Sandbeige kommod med två lådor med ett eluttag. Se individuellt bofaktablad för dusch och/eller badkar. Duschplats med glasvägg förses med detaljer i kromat utförande. Badkar har ingen glasvägg. Tvättställs-, dusch- och badkarsblandare i kromat utförande. Generellt gäller dold rördragning. För synlig rördraging i badrum, se bofakta. Bänkskiva i vit laminat och väggskåp monteras ovan tvättmaskin, torktumlare och kombimaskin. Se individuellt bofaktablad för placering av kombi-, tvättmaskin och torktumlare.

› Garderober
Garderober från Vedum med släta lackade luckor i vit kulör. Luckor förses med utanpåliggande knoppar i borstat rostfritt utförande. Där garderober står i anslutning till kök har dem samma kulör som kökssnickerierna.

› Balkonger
Smidesräcken i galvaniserat stål samt grå kulör. Balkongplatta i betong, vitmålad undersida. Belysningsarmatur med eluttag

› VALDA TILLVAL AV KUND

- Hatthylla Hat Rack L, svart
- Kökslucka Vedum, Maja vit
- Knopp Flat Svart
- Handtag Beslag Design Helix cc 128 mm svart
- Köksblandare mattsvart
- Hafa Sun Aros med vit lucka (Porslinstvättställ)
- Tvättställsblandare mattsvart
- Takdusch inkl duschblandare/ badkarsblandare mattsvart
- Toalettpappershållare, Beslag Design Base 200, svart
- Krokar, Beslag Design Base 200
- Handdukstork Hafa Grace 75x1400 svart
- Väggfärg vit NCS S 0500-N, glans 7

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2022-2024
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Inte utfört

Föreningen

Namn Brf T1 Fabriksp
Byggnadsår 2022-2024
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769639-5313
Om föreningen BRF T1 Fabriksp kommer vid sitt färdigställande bestå av totalt 92 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 1 lokal som upplåts som hyresrätt, på adresserna Löfströms Allé och Vasagatan. Projektet är arkitektritat av E/S-A Arkitekter och byggnadsår är 2022-2024.
Gemensamma utrymmen Föreningen har flertalet gemensamhetsutrymmen, bland annat:
- Innergård
- Tvättstuga
- Takterrasser
- Cykel-, barnvagns-, & rullstolsrum
- Cykelservice i cykelrum
- Rum för källsortering
Föreningens ekonomi Aros Bostad som är ansvarig byggherre för projektet erbjuder föreningen räntegaranti upp till 5% under de två första åren för att säkerhetsställa en god och stabil ekonomi.
Äkta förening Ja
TV/bredband Föreningen har ett upphandlat gruppavtal via Telia för TV & bredband. Obligatoriskt avgift om 238 kr/mån tillkommer för detta.
Tillåts juridisk person Nej
Renoveringar Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra i garage under fastigheten som du har direkt tillgång till med hiss från trapphuset. Garaget förvaltas av Parkando.

Ekonomi

Pris 3 150 000 kr
Månadsavgift 2 443 kr
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Obligatorisk kostnad om 238 kr/mån för bredband & kabel-tv (basutbud). Utöver månadsavgiften debiteras lägenhetsinnehavaren för hushållsel samt varmvatten efter individuellt uppmätt förbrukning.
Rasmus Logärd Reg. Fastighetsmäklare 070 740 43 62 rasmus@bergetsro.se