Mjölnerbacken 65

KOMMANDE
På Mjölnerbacken finner du denna fräscha samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadrat och renoverat med stilsäker hand! De flera fönsterpartierna gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger intryck av en härligt social och spatiös bostad.
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Byggnadsår
2 63 kvm 2 977 kr 3 Ja 1985
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Mjölnerbacken 65
Postadress 174 60 SUNDBYBERG
Kommun Sundbyberg
Rum 2
Boarea 63 kvm
Våningsplan 3
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1985

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2019-08-15)
Energiklass F

Föreningen

Namn BRF Vikingen 6
Byggnadsår 1985
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769617-1227
Om föreningen Föreningen förvärvade fastigheten 2009 då ombildning också genomfördes. Föreningen äger marken. Adresser till föreningens bostadshus är Mjölnerbacken 61-67. I dagsläget är 17 av 134 lägenheter hyresrätter. Byggår: 1986
Gemensamma utrymmen Boende har tillgång till gemensam tvättstuga samt gemensam föreningslokal. Det finns en föreningslokal som medlemmar kan hyra för sammanträden, tillställningar och som övernattningsrum. Priset är 400 kr per dygn. Max sju (7) dagar i följd och ej mer än fyra (4) veckor per år.
Föreningens ekonomi Ingen förändring av avgiften under 2023 och föreningen har inte tagit något beslut om kommande förändringar enligt mail från styrelsen 2023-12-04.
Äkta förening Ja
TV/bredband Bahnhof – gruppavtal för bredband 1000 / 1000 Mbit finns, ingår i månadsavgiften. TV, IP-telefoni och andra tjänster tecknas separat av respektive boende
Comhem/Tele 2 – digitala basutbudet ingår i månadsavgiften. Övriga kanaler och tjänster tecknas separat av respektive boende.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Delat ägande medges förutsatt att ägarna bor i bostaden, dock kan medlemskap beviljas till föräldrar som köper tillsammans med ett barn utan att föräldrarna har krav på sig att själva bo i bostaden. Detta kan exempelvis se ut så att två föräldrar köper tillsammans med sitt barn och har en ägarfördelning på 45/45/10 %.
Renoveringar Samtliga trappuppgångar totalrenoverades under 2017.
Samtliga hissar totalrenoverades under 2019.
Ventilationsaggregat och styrutrustning för ventilation byttes under 2020.
Översyn och renovering av tak skedde under 2021 (OBS! delvis renovering, ej totalrenovering/omläggning av tak!).
Gemensam el med individuell mätning och debitering (IMD) är beslutat och beställt. Installeras preliminärt under 2023, ej klart ännu.
Tvättning av balkonger och fönsterbleck samt ommålning av fönsterbleck sker under 2023-2024.
Tätning av fastigheternas skarvar sker under 2023-2024.

Stambyte har inte genomförts ännu, när och om det blir stambyte eller relining kan vi inte uttala oss om just nu.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Det finns parkeringsgarage och parkering på gatan som sköts av Vikingen Samfällighet, för mer information läs mer här: https://www.brfvikingen6.se/boendeparm/parkering/

Ekonomi

Månadsavgift 2 977 kr
Det ingår värme, vatten, kabel-TV (digitalt basutbud från Tele2/Comhem), källarförråd samt bredband från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 Mbit.
Emillio Afram Reg. Fastighetsmäklare 070 020 22 26 emillio@bergetsro.se