Ninni Kronbergs Gata 16

KOMMANDE
KONTAKTA MÄKLARE FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

Område
Cederhusen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss
2 41 kvm 3 484 kr 2 Ja
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Ninni Kronbergs Gata 16
Postadress 113 68 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 41 kvm
Våningsplan 2
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2022-03-24)
Energiklass B

Föreningen

Namn Brf Arkitraven
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769637-3013
Om föreningen Brf Arkitraven ligger i det första av av två kvarter som omfattar projektet Cederhusen och består av 111 st bostadslägenheter fördelat på två fastighetskroppar. Den totala bostadsytan för föreningen är ca 6 713 kvm och lokalytan ca 400 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 1 347 kvm.

Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. En passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer ska ni kunna ses och njuta av livet. Cederhusen är ett äkta trähus som står stadigt på en grund av betong. Cederhusens unika arkitektur med fyra torn, 10-13 våningar bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya tunnelbanan i Hagastaden. Bostäderna uppförs även som den slutliga etappen av Hagastadens västra område, vilket innebär att det mesta av närområdet kommer vara på plats vid inflyttning.
Gemensamma utrymmen På taket i första huset finns en gemensam takterrass att nyttja för boende. Terrassen är utrustad med utekök och sittplatser.
Barnvagnsrum finns i anslutning till respektive entré.
I föreningen finns cykelrum i källaren samt i utomhusställ på gården. Vid entrén mot Hagaesplanaden finns ett utrymme med 1 st eldriven lådcykel för boende i föreningen att disponera gemensamt. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift till poolen ingår för dig som boende
Föreningens ekonomi Föreningen införde en höjning på 19% från och med januari månads avgift. Utöver detta finns i dagsläget inga ytterligare planer för höjningar enligt mail från styrelsen 2024-03-05.
Äkta förening Ja
TV/bredband Fastigheten har kollektivt upphandlat och trådlöst bredband (100/100) och TV-paket Lagom via Telia. Avgift för detta tillkommer månadsavgiften. Multimediacentral finns i varje lägenhet, uppkoppling sker trådlöst.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Delat ägande ok, minst 10%.
Renoveringar Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Bostadsrättsinnehavare i föreningen har förtur till 31 parkeringsplatser ( 17 för trapphus 1 o 2 och 14 för trapphus 3 o 4) i Stockholm Parkerings garage under Norra Stationsparken. Parkeringsavtal för bostadsrättsinnehavarna tecknas direkt med Stockholms Parkering och till marknadsmässig hyra. För närvarande ingen kö för parkering 2024-05-10
Parkeringsplats 3000 kr/mån, Elförbrukning via laddstolpe ingår i hyreskostnaden.
Dubbelplats med el 5513 kr/mån (2 parkeringsplatser)
Elförbrukning via laddstolpe ingår i hyreskostnaden.
I garaget finns två eldrivna poolbilar för föreningens medlemmar. Anslutningsavgift till bilpoolen ingår för boende och bokning sker digitalt via bilpoolen, OurGreenCar.

Ekonomi

Månadsavgift 3 484 kr
Obligatoriskt tillägg internet 229 kr/mån
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se