Norrsätravägen 6C

SÅLD
- OPTIMAL PLANLÖSNING - PARKERING MED LADDSTOLPE - LUGNT LÄGE - 3 - 4 SOVRUM - STOR ALTAN OCH GRÖNYTOR
Välkommen till detta moderna och rymliga parhus med en totalyta om ca 140kvm, i det populära området Väsjön, där natur och bekvämlighet möts. Detta välplanerade hem erbjuder fyra sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum, ett
Slutpris
5 450 000 kr
Rum Boarea Biarea Månadsavgift Hiss Byggnadsår
5 130 kvm 10 kvm 9 093 kr Nej 2021
Upplåtelseform Parhus
Adress Norrsätravägen 6C
Postadress 192 65 SOLLENTUNA
Område Väsjön
Kommun Sollentuna
Rum 5
Boarea 130 kvm
Biarea 10 kvm
Hiss Nej
Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 2021
Slutpris 5 450 000 kr
PARKERING
Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats. Ingår i månadsavgiften.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Inte utfört

Föreningen

Namn Brf Villastaden i Sollentuna
Byggnadsår 2021
Byggnadstyp Parhus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769637-3823
Om föreningen Brf Villastaden i Sollentuna består av 36 enheter innehållande parhus och studiohus. Byggår 2021.

Exklusivt parhus i populära Väsjön!
Välkomna till detta parhus i mysiga Väsjön! Här saknar man inget - lugnt läge, två parkeringsplatser med laddstolpe, exklusiva materialval samt tre, möjlighet till fyra sovrum samt stor solig terass - här trivs hela familjen. Här springer barnen mellan husen likt Bullerbyn medans man njuter av solens strålar under långa middagar på den härliga altanen. Invändigt väntar tre våningar, entrépan bjuder på kök samt vardagsrum i social öppen planlösning. Här har man fönster från golv till tak vilket tillsammans med det höga läget ger en luftig, ljus känsla. Här har man byggt med omsorg och valt stilrena, exklusiva materialval. Entréplan bjuder dessutom på ett påkostat badrum med dusch samt en separat tvättstuga. På plan två har man tre generösa sovrum som alla har förvaringsmöjligheter. Master bedroom har en generös klädkammare vilken med fördel görs om till barnkammare/arbetsrum. Dessutom även här ett badrum med badkar. Våning tre är vindsetage med härliga takfönster som idag disponeras som ett allrum men som med fördel kan delas av om man är i behov av sovrum alternativt arbetsrum.

I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Väsjön är en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende. Inom kort står både förskola samt skola klart i området.

Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret.

Kommunikationer finns med buss 527 från hållplats Norrsätra (ca 700 m) mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter. Tar du dig en något längre promenad till hållplatsen Edsbergs sportfält på ca 1 km kan du ta direkt buss till City i rusningstrafik (buss 526) alternativt hoppa på matarbussen 607 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Mörby och Sollentuna till Karolinska Sjukhuset.

För kommunikation till och från Väsjön planerar kommunen dels för utökad busstrafik. Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18.

Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer att ligga vid området Väsjö torg.

Det kommer även byggas en förskola i Södersätra.

I anslutning till skolan planeras det även att byggas en fullstor idrottshall.
Föreningens ekonomi Föreningen har höjt månadsavgiften med 17% från och med 2023-10-01 för att möta dagens ränteklimat.
Äkta förening Ja
TV/bredband Bostadsrättshavarna tecknar eget abonnemang för tv och bredband.
Tillåts juridisk person Ej angiven
Tillåts delat ägande Delat ägande ok. Juridisk person kan godkännas.
Renoveringar Föreningen har inga planerade renoveringar.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats. Ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Pris 5 450 000 kr
Månadsavgift 9 093 kr
Parkeringsplats och sophantering ingår i avgiften.
Indirekt nettoskuldsättning 1 623 592 kr
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se