Skogsbacken 20

KOMMANDE
Optimalt planerad hörn 3:a i högt läge! Välkomna till denna välplanerade och fräscha hörn 3:a på bästa adress intill populära Filmstaden med nyproduktionens samtliga bekvämligheter! Tack vare hörnläget och den stora inglasade balkongen får bostaden in ett fint ljusflöde. Modernt kök med stilrena materialval och högkvalitativ maskinpark.
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
3 76 kvm 5 664 kr 5 Ja Ja 2011
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Skogsbacken 20
Postadress 172 41 SUNDBYBERG
Område Centrala Sundbyberg
Kommun Sundbyberg
Rum 3
Boarea 76 kvm
Våningsplan 5
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2011

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2014-11-19)
Energiklass C

Föreningen

Namn BRF Stjärnstaden
Byggnadsår 2011
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769613-9075
Om föreningen Brf Stjärnstaden ligger i Sundbyberg och föreningen består av totalt 48 lägenheter. Fastigheten färdigställdes 2011 med första inflyttning i juni 2011.
Gemensamma utrymmen Barnvagnsrum, återvinningsrum, cykelrum (ett i huset och ett i intilliggande fastighet). Mindre gård utan faciliteter av typ uteplats med möbler, grillplats, lekplats mm.
Föreningens ekonomi För korrekt information hänvisar vi till föreningens hemsida: https://www.brfstjarnstaden.se/?rID=1094&page=vanliga+m%E4klarfr%E5gor
TV/bredband Huset är anslutet till Sundbybergs stadsnät med olika leverantörer av såväl TV, bredband och telefon som brf-innehavaren själv får teckna avtal med.
Tillåts juridisk person Nej
Renoveringar Renoveringar:
Huset är byggt 2011 och inga större behov i närtid. Ny uppdaterad underhållsplan framtaget 2021. OVK (vart 3:e år) genomfördes i mars 2023 och stamspolning är genomförd 14-15 mars 2022.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering 7 st garageplatser. 21 st parkeringsplatser med laddboxar (3,7 - 22 kW)

Se priser på:
https://www.brfstjarnstaden.se/?rID=1064&page=p%2Dplatser

Till garageplatserna finns i praktiken ingen kö. Till platserna direkt utanför huset är det ca 15 st i kö och tyvärr långa kötider men vid flytt återgår p-platsen till kön och följer inte lägenheten så det finns viss rörlighet i kön om än liten.

Ekonomi

Månadsavgift 5 664 kr
I månadsavgiften ingår Värme, kallvatten (individuell mätning och debitering av el samt varmvatten men också våra laddboxar/parkering).
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se