Sonja Kovalevskys Gata 11

SÅLD
**ACCEPTERAT PRIS**
**KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING**

Varmt välkomna till denna exklusiva lägenhet med balkong i högt läge, på eftertraktad adress som verkligen ger en New York-känsla. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan vid huvudingången. Välkända Einar Mattsson står som byggherre för detta
Slutpris
4 100 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
2 35 kvm 1 750 kr 9 Ja Ja 2017
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Sonja Kovalevskys Gata 11
Postadress 113 65 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 35 kvm
Våningsplan 9
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Slutpris 4 100 000 kr
Hall/Entré
Välkomnande hall med vita väggar, sisalmatta och garderober med gott om förvaringmöjligheter. Säkerhetsdörr samt Yale Doorman-lås. Väggarna är vita och golvet i ekparkett vilket är genomgående för lägenheten.

Kök
Köket är i högsta klass från HTH med svarta köksluckor i trä och elegant arbetsbänk. Alla vitvaror är från Siemens och består av kyl/frys, induktionshäll, kombi-ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin.

WC / Duschrum
Exklusivt och elegant badrum i marmor-motiv. Badrummet är utrustat med tvättställ, mörk kommod, duschhörna med vikbara glasväggar samt integrerad kombimaskin. Rund och stor spegel med LED-belysning och kopparkant.

Vardagsrum
Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger många möjligheter att möblera valfritt. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljus över rummet. Väggarna är vita och golvet i ekparkett. Access till bostadens franska balkong

Sovrum med access till balkongen
Sovrummet rymmer en större säng och något mindre möblemang för inredning. Sovrummet är avskilt och privat från de sociala delarna. Det finns en skjutdörrsgarderob med speglar med gott om plats för förvaring. Väggarna är vita och golvet i ekparkett. sker härifrån. Access till bostadens balkong sker här ifrån.

Balkong
Rymlig balkong med plats för möblemang efter egen smak och behov.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till - och frånluft med värmeåtervinning (FTX)
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2020-07-07)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Haga Nova
Byggnadsår 2017
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769630-4547
Om föreningen Föreningen är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av totalt 276 st lägenheter som är fördelade i 2 st flerbostadshus, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Bostäderna är upprättade av Einar Mattsson.
Det finns 6 st lokaler som upplåts med hyresrätt och 2 st med bostadsrätt som upplåts till förskolor.

Förråd:
40 st förråd finns att hyra av föreningen.

Föreningen har installerat ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att vistelsen blir fri från nycklar.

El/Varmvatten:
Individuell mätning av el och varmvatten. Debitering sker i efterskott i samband med avgift/hyresavisering. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme och styrs centralt, 21 grader ingår.
Gemensamma utrymmen Föreningen erbjuder en innergård som delas med en förskola, 2st övernattningsrum samt barnvagns- och cykelförråd.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar enligt föreningens hemsida (2024-01-04)
Äkta förening Ja
TV/bredband Telenor är leverantör av fiber och tv. Datauttag finns i alla rum. Obligatorisk avgift om 176 kr/mån tillkommer på avgiften, vilket avser kabel-tv och bredband.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Föreningen tillåter max tre ägare.
Renoveringar Fastigheten är en nyproduktion och har inga större renoveringar planerade.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Garage med 173 st parkeringsplatser samt 3 st MC-platser.
- Garageplats: ca 2250kr/mån,
- Parkering med eluttag: 2500kr/mån
- Mc-plats: 500 kr/mån

Ekonomi

Pris 4 100 000 kr
Månadsavgift 1 750 kr
Inkl. värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån för bredband och kabel-tv. Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning utöver månadsavgiften.
Indirekt nettoskuldsättning 590 050 kr
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se