Sundbybergs Torg 1J

Välkommen till en rymlig och välplanerad 3:a med två separata badrum och optimal planlösning. En perfekt bostad för att bjuda över vänner och familj för de sociala tillställningarna. Alla tänkbara bekvämligheter samt en stor inglasad balkong. Bostaden erbjuder en generös takhöjd vilket tillsammans med den öppna planeringen skapar
Läs mer
Utgångspris
5 795 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
3 83 kvm 4 839 kr 5 Ja Ja 2013
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Sundbybergs Torg 1J
Postadress 172 67 SUNDBYBERG
Område Centrala Sundbyberg
Kommun Sundbyberg
Rum 3
Boarea 83 kvm
Våningsplan 5
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2013
Utgångspris 5 795 000 kr
Hall
Genom en säkerhetsdörr når ni en välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vackert genomgående parkettgolv i ek och ljusa väggar

Kök
Stilrent kök med ljusa skåpluckor samt fintkakel ovan arbetsbänk. Naturlig del för matplats invid kök i social lösning som samtidigt skiljer av delarna så du slipper kolla in i disken från soffan. Köket är stort och rymligt med goda arbetsytor. Köket är utrustat med; inbyggnadsugn och mikro i arbetshöjd, kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrum
Stort vardagsrum i en välplanerad bostad som ger en härlig sällskapsyta och skapar känsla av rymd. Genom stora fönsterpartier tillsammans med lägenhetens takhöjd bjuds det in ett härligt ljushav som svävar omkring. Rummet är stort nog för olika typer av möblemang. Ljusgrå väggar och vackert parkettgolv i ek.

Sovrum 1
Stort sovrum där du har plats för den större dubbelsängen och dess tillhörande möblemang. Ekparkettgolv och ljusgrå väggar som lyser upp härligt från det stora fönsterpartiet. Gott om förvaring via garderobsvägg samt rymlig klädkammare tillika walk-in closet för optimala förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Från hallen når du bostadens andra sovrum med fint ljusinsläpp. Plats för en säng och tillhörande möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum
Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar i vitt, mörkt klinkergolv med reglerbar golvvärme. Här finns wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, nyare tvättmaskin och torktumlare.

Badrum 2
I bostaden finns ytterligare ett badrum i anslutning till hallen som även nyttjas som gäst-wc. Utrustat med duschhörna, tvättställ samt toalett.

Balkong
Från vardagsrummet når ni ut till bostadens inglasade balkong. Bra ytor för det större möblemanget.

Förråd
Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2022-09-15)
Energiklass C

Föreningen

Namn BRF Östra Signalfabriken I Sundbyberg
Byggnadsår 2013
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769614-1204
Om föreningen BRF Östra Signalfabriken byggdes 2012-2013.
Föreningen består av 77 bostadsrättslägenheter på adresserna Sundbybergs Torg 1B och Sundbybergs Torg 1 J.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns cykelrum i både 1B och 1J, ett mötesrum, ett miljörum, gemensamma terrasser på våning 9 på både B och J.
Föreningens ekonomi Föreningen planerar för närvarande inte några avgiftsförändringar enligt deras hemsida 2023-12-06
Äkta förening Ja
TV/bredband Tv, internet, telefoni och bredband beställs och levereras av Sundbybergs Stadsnät. Sundbybergs Stadsnät tillhandahåller tjänster från ett flertal leverantörer. Mer information hittar du på. Kabel-tv och bredband ingår inte i avgiften.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Föreningen godkänner delat ägande, krav på minsta ägarandel är 25 %.
Renoveringar Fastigheten/byggnaden är relativt ny så en renovering är inte aktuell. Däremot sker löpande underhållsarbete för att se till att allt är snyggt och fungerande.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Föreningen disponerar garageplatser i Signalfabriken, uthyrning sker av Parkman. Det är för närvarande kö och den som har stått längst har stått sedan mitten på 2022 enligt mail från Parkman 2024-03-05.

Ekonomi

Pris 5 795 000 kr
Månadsavgift 4 839 kr
I avgiften ingår värme och vatten.
Indirekt nettoskuldsättning 695 867 kr
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se