Surtsögatan 4

SÅLD
Varmt välkomna till denna hemtrevliga, stilrena och välplanerade gaveltvåa med fönster i två väderstreck tillsammans med en fantastisk och stor samt avskild uteplats perfekt att ta en morgonkopp kaffe på eller avnjuta härliga middagar på! Bostaden är nyproducerad med gott om sociala ytor där varje kvadratmeter kommer till användning.
Slutpris
2 070 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Byggnadsår
2 45 kvm 2 466 kr 2 Ja 2011
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Surtsögatan 4
Postadress 164 55 Kista
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 45 kvm
Våningsplan 2
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Slutpris 2 070 000 kr
› Hall
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för mycket goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Från hallen når du lägenhetens badrum och vidare in i lägenheten.

› Vardagsrum
Stort och välplanerat vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och fransk balkong. Här får du gott om plats för soffgrupp med tillhörande tv-möbler, matgrupp och övrigt möblemang som kan önskas. Detta blir bostadens centrum med dess fantastiska ljus och fina fönsterpartier. Genomgående vackert och nylagt ekparkett ligger på golv tillsammans med ljusa ytskikt.

› Sovrum
Bostadens sovrum rymmer plats för större säng med plats för övrigt möblemang och ytterligare förvaringsmöjligheter.

› Kök
Välplanerat, yteffektivt och fullutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är i ljust och stilrent utförande med ljusa skåpsluckor och ljust kakel som stänkskydd tillsammans med handtag i rostfritt utförande. Köket är utrustat med diskho, spishäll, ugn, micro, kyl/frys, diskmaskin och plats för stor matgrupp.

› Badrum
Rymligt badrum som är utrustat med egen tvättdel beståendes av separat tvättmaskin och torktumlare. Stilrent golv i mörkare klinker och väggarna pryds av vackra vita kakelplattor. Badrummet är vidare utrustat med handfat och tillhörande kommod, spegel, WC, duschhörna med glasdörr.

› Förråd
Till bostaden hör ett källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme och el (direktverkande)
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2019-11-14)
Energiklass B

Föreningen

Namn BRF Skagagård
Byggnadsår 2011
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769620-0851
Om föreningen Brf Skagagård är en äkta bostadsrättsförening som består av 54 bostadsrätter och 1 lokal, marken är upplåten med tomträtt till föreningen. Fastighetens har sitt säte i Kista, Stockholm. Byggår: 2011.
Gemensamma utrymmen Innergård, tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum.
Föreningens ekonomi Föreningen utvärderar kontinuerligt behovet av en framtida avgiftshöjningar men i detta nu är inget beslut dock taget, även om man diskuterat nivåer på 10%, enligt mail från styrelse 24/6-24.
Äkta förening Ja
TV/bredband I avgiften för din bostadsrätt ingår ett basutbud av tv-kanaler via kollektivanslutning till Bahnhof. Vill du utöka ditt utbud kontaktar du Bahnhofs Support. Eventuell extra kostnad står boende för själv.

I avgiften för din bostadsrätt ingår bredband via fiber till en hastighet om 1000/1000 mbit/s, via kollektivanslutning till Bahnhof. Vill du utöka ditt abonnemang kontaktar du Bahnhofs Support. Eventuell extra kostnad står boende för själv.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja
Renoveringar Utförda renoveringar:
2022 Terrasser samt uppfräschning av gården
2019 Stamspolning

Inga kommande renoveringar enligt mail från styrelse 24/6-24.
Parkering Brf Skagagård har 37 garageplatser till förfogande till sina boende. Infart till garaget finns på Surtsögatan och ligger mellan Surtsögatan 4 och Oddegatan 10. Du når även garaget längst ner i varje port. Kostnad för parkering uppgår till 690kr/månad och betalning sker genom att det läggs automatiskt på din månadsavgift till föreningen. Kontakta Frubo vid frågor.

Ekonomi

Pris 2 070 000 kr
Månadsavgift 2 466 kr
I månadsavgiften ingår kallvatten, bredband samt basutbud för TV. En avgift för värme och varmvatten tillkommer på månadsavgiften. I dagsläget är detta ett schablonbelopp som baseras på lägenhetens storlek, och uppgår till 127kr/m2 och år.
Indirekt nettoskuldsättning 326 655 kr
Rasmus Logärd Reg. Fastighetsmäklare 070 740 43 62 rasmus@bergetsro.se