Surtsögatan 4

KOMMANDE
· Accepteras pris! · Kontakta mäklare Rasmus Logärd (070-740 43 62) för mer information och eventuell önskan om visning ·

› Öppen och socialt planerad
› Högt upp i huset på våning 4
› I sydväst läge med mycket ljusinsläpp
› Välskött och ekonomiskt stabil förening
› Låg belåningsgrad om 7735 kr/kvm
› Garagemöjligheter

Varmt välkomna
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Byggnadsår
2 44 kvm 2 774 kr 4 Ja 2011
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Surtsögatan 4, 4 tr
Postadress 164 55 Kista
Område Kista
Kommun Stockholm
Rum 2
Boarea 44 kvm
Våningsplan 4
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
› Hall
Välkomnande och rymlig hall med platsbyggd förvaring för goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Från hallen når du lägenhetens badrum och vidare in i lägenheten.

› Vardagsrum
Stort och välplanerat vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och fransk balkong samt beläget näst högst upp i huset. Här får du gott om plats för soffgrupp med tillhörande tv-möbel, matgrupp och övrigt möblemang som kan önskas. Detta blir bostadens centrum med dess fantastiska ljus och fina fönsterpartier. Genomgående vackert och nylagt ekparkett ligger på golv tillsammans med ljusa ytskikt.

› Sovrum
Bostadens sovrum rymmer plats för större säng med plats för övrigt möblemang och ytterligare förvaringsmöjligheter.

› Kök
Välplanerat, yteffektivt och fullutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är i ljust och stilrent utförande med ljusa skåpsluckor och ljust kakel som stänkskydd tillsammans med handtag i rostfritt utförande. Köket är utrustat med diskho, spishäll, ugn, micro, kyl/frys, diskmaskin och plats för stor matgrupp.

› Badrum
Rymligt badrum som är utrustat med egen tvättdel beståendes av separat tvättmaskin och torktumlare. Stilrent golv i mörkare klinker och väggarna pryds av vackra vita kakelplattor. Badrummet är vidare utrustat med handfat och tillhörande kommod, spegel, WC, duschhörna med glasdörr.

› Förråd
Till bostaden hör ett källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme och el (direktverkande)
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2019-11-14)
Energiklass B

Föreningen

Namn BRF Skagagård
Byggnadsår 2011
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769620-0851
Om föreningen Brf Skagagård är en äkta bostadsrättsförening som består av 54 bostadsrätter och 1 lokal, marken är upplåten med tomträtt till föreningen. Fastighetens har sitt säte i Kista, Stockholm. Byggår: 2011.
Gemensamma utrymmen Innergård, tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum.
Föreningens ekonomi Föreningen utvärderar kontinuerligt behovet av en framtida avgiftshöjningar men i detta nu är inget beslut dock taget, även om man diskuterat nivåer på 10%, enligt mail från styrelse 24/6-24.
Äkta förening Ja
TV/bredband I avgiften för din bostadsrätt ingår ett basutbud av tv-kanaler via kollektivanslutning till Bahnhof. Vill du utöka ditt utbud kontaktar du Bahnhofs Support. Eventuell extra kostnad står boende för själv.

I avgiften för din bostadsrätt ingår bredband via fiber till en hastighet om 1000/1000 mbit/s, via kollektivanslutning till Bahnhof. Vill du utöka ditt abonnemang kontaktar du Bahnhofs Support. Eventuell extra kostnad står boende för själv.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja
Renoveringar Utförda renoveringar:
2022 Terrasser samt uppfräschning av gården
2019 Stamspolning

Inga kommande renoveringar enligt mail från styrelse 24/6-24.
Parkering Brf Skagagård har 37 garageplatser till förfogande till sina boende. Infart till garaget finns på Surtsögatan och ligger mellan Surtsögatan 4 och Oddegatan 10. Du når även garaget längst ner i varje port. Kostnad för parkering uppgår till 690kr/månad och betalning sker genom att det läggs automatiskt på din månadsavgift till föreningen. Kontakta Frubo vid frågor.

Ekonomi

Månadsavgift 2 774 kr
I månadsavgiften ingår kallvatten, bredband samt basutbud för TV.
Indirekt nettoskuldsättning 323 711 kr
Rasmus Logärd Reg. Fastighetsmäklare 070 740 43 62 rasmus@bergetsro.se