Torsplan 10

KOMMANDE
Välkommen till Norra Tornen när det är som absolut bäst. Högt upp på våning 18 med utsikt över hela Stockholms stad finner du denna optimala fyrarummare, med två terrasser samt både badrum och gäst-WC. Bostaden känns bra mycket större än sina 93 kvm, mycket tack vare den optimala
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
4 93 kvm 7 788 kr 18 Ja Ja 2021
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Torsplan 10
Postadress 113 65 STOCKHOLM
Område Vasastan - Hagastaden
Kommun Stockholm
Rum 4
Boarea 93 kvm
Våningsplan 18
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2021

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2024-02-20)
Energiklass C

Föreningen

Namn Bostadsrättsföreningen Helix
Byggnadsår 2021
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769632-1301
Om föreningen BRF Helix är en stabil förening och välbyggt projekt, som stod fullt färdigt våren 2021. Föreningen består av 138 st bostadslägenheter, 4 st hyreslokaler samt 5 st faciliteter avsedda för boende.
Gemensamma utrymmen Bio, bastu, gym, övernattningslägenhet och takterrass. Vissa mot avgift. Samt rum för barnvagnar och cyklar.
Föreningens ekonomi Föreningen sänkte sina avgifter med 7% från och med 2024-01-01.
Äkta förening Ja
TV/bredband Alla boende har wifi i sina lägenheter via föreningens upphandlade leverantör. Föreningen har även ett tillägg för bredband på 200kr/mån. Bredband från AWIWO, 1000mb/s.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja, om minst en av ägarna bor permanent i bostaden.
Renoveringar Föreningen har för närvarande inga planerade renoveringar enligt mail från styrelsen 2023-10-11.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Garage finns med direktaccess från huset. Det är Stockholm Parkering som förvaltar dessa platser.

Ekonomi

Månadsavgift 7 788 kr
I månadsavgiften ingår vatten och värme. Denna förening har ett gemensamt upphandlat elavtal som mäter respektive hushållsförbrukning. Detta debiteras i efterskott och läggs på avin tillsammans med månadsavgift. Föreningen har även ett tillägg för bredband på 200kr/mån.
Indirekt nettoskuldsättning 2 041 397 kr
Ronni Mleczkovicz Reg. Fastighetsmäklare 072 332 06 66 ronni@bergetsro.se