Ursviksvägen 17

SÅLD
ACCEPTERAT PRIS - STOR BALKONG - STARK BRF MED LÅG BELÅNING - EFTERMIDDAG OCH KVÄLLSSOL - NÄRA T-BANA - VÄLPLANERAD - MINIMAL INSYN -NÄRA LÖTSJÖN

*Accepterat pris -kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till en ljus och välplanerad 2:a om 54,5 kvm i Sundbyberg, Duvbo. Här bor du i ett lugnt och
Slutpris
3 800 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
2 54.5 kvm 3 570 kr 3 Ja Ja 1995
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Ursviksvägen 17
Postadress 172 75 SUNDBYBERG
Område Centrala Sundbyberg
Kommun Sundbyberg
Rum 2
Boarea 54.5 kvm
Våningsplan 3
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 1995
Slutpris 3 800 000 kr
Hall
Välkomnande hall genom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter via platsbyggd garderob med skjutdörrar. Klinker på golv vid entré.

Vardagsrum
Bostadens hjärta är i det härliga vardagsrummet som präglas av härligt ljusflöde genom stora fönsterpartier samt utgången till den väl tilltagna balkongen! Här får man plats med rejäl soffgrupp med tillhörande möbler. Halvöppen planering mot köket som tillåter sociala interaktioner. Ekparkett och ljusmålade väggar.

Kök
Trevligt kök med goda arbetsytor och gott om förvaring genom köksluckor i vitt ovan och nedantill. Stilren bänkskiva i grått. I övrigt är köket utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spisfläkt, inbyggd micro & ugn och häll. Notera att fläkten på bild kommer bytas till en helt ny med värde ca 8000kr. Här ryms även matplats för för det stora sällskapet invid det härliga fönsterpartiet med underbar utsikt!

Badrum/wc
Stort badrum med kaklade väggar i vitt med klinker i mörk kulör. Badrummet är utrustat med handfat med spegel ovan, WC och vidare förberett för tvättmaskin under arbetsbänk. Här finns även gott om förvaring via badrumsskåp ovan arbetsbänk.

Sovrum
Stort sovrum i ett helt insynsskyddat läge med underbar vy mot grönska. Här får man plats med en rejäl dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och skrivbord. Här finns yta för mer förvaring.

Klädkammare
Praktiskt klädkammare i hallen som kan användas för förvaring, kontor eller mindre gästrum.

Information om antal rok saknas i lägenhetsutdraget.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1995
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas

Energideklaration

Status Utfört (2019-08-08)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Hästhagen i Sundbyberg
Byggnadsår 1995
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 716416-5347
Om föreningen Föreningen förvärvade fastigheten 1995. Föreningen äger Ursviksvägen 3, 5, 13, 15 och 17 fördelade på fem hus.

HEMSIDA:
För mer info se. www.brfhasthagen.se
Gemensamma utrymmen Föreningen har tre cykelrum, tre tvättstugor samt ett övernattningsrum som kan hyra för 200kr/natt.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar enligt mail från styrelsen 2023-09-15.
Äkta förening Ja
TV/bredband Gruppavtal för tv, ip-telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) finns från Tele2.
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja
Renoveringar Utförda renoveringar:
2023 - Renoverade sina hissar nyligen och installerade laddstolpar.
2022 - En mindre fasadrenovering utfördes

Kommande renoveringar:
Föreningen kommer utföra ändringar av laddstolparna under hösten 2023, men inget som bekostar föreningen. Föreningen har en underhållsplan som kontinuerligt uppdateras.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra totalt 54 st för 500kr i månaden. Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun för 750 kr/mån.

Ekonomi

Pris 3 800 000 kr
Månadsavgift 3 570 kr
ink värme, VA och kabel-TV (Basutbud). Obligatorisk tillägg om 175kr/mån för bredband.
Indirekt nettoskuldsättning 233 954 kr
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se