Kavallerivägen 4E

- GAVELLÄGE MED DUBBLA BALKONGER
- EXKLUSIVA MATERIALVAL I ETT PÅKOSTAT BYGGE SIGNERAT EINAR MATTSSON
- OPTIMALT PLANERAD BOSTAD MED MASSA FÖRVARINGSMÖJLIGHETER
- PARKERINGSPLATS I GARAGE

Varmt välkomna till denna exklusiva nyproduktion med enastående detaljer. En modern famljelägenhet som bjuder på en harmonisk atmosfär med genomgående högkvalitativa materialval och dubbla balkonger som ger
Läs mer
Utgångspris
3 750 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
4 86 kvm 4 938 kr 3 Ja Ja 2018
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Kavallerivägen 4E
Postadress 174 58 SUNDBYBERG
Kommun Sundbyberg
Rum 4
Boarea 86 kvm
Våningsplan 3
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Utgångspris 3 750 000 kr
Hall
Ljus och välkomnande hall med goda avhänings- och förvaringsmöjligheter genom garderober. Entré genom säkerhetsdörr. Parkettgolv är genomgående i bostaden

Kök/vardagsrum
Fantastiskt kök med allt du kan önska dig. Ljusa skåpluckor samt snyggt marmor kakel ovan arbetsbänk. Utrustat med vitvaror från Siemens dessa båstår av kyl, frys, integrerad ugn, induktionshäll, fläkt, integrerad mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Matplats för 6-8 personer.

Genom öppen planlösning mot vardagsrummet samt stora härliga fönster fullkomligt badar kök och vardagsrum i ljus. Plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande möblering. Ljusa väggar och golv i ekparkett. Här har du även utgången till en av lägenhetens stora balkonger.

Balkong
Genom vardagsrummet når vi bostadens fantastiska balkong som vetter ut mot grönskan. Gott om plats för loungegrupp eller önskat möblemang. Här har du en balkong i soligt västläge där du kan njuta av solen från eftermiddag till kväll.

Master bedroom
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Stort fönster skänker ett fantastiskt ljus till detta rum. Ljusa väggar och ekparkett på golv. Här har du även utgången till bostadens andra balkong.

Balkong 2
Stor mysig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. Här njuter du av solen från att den går upp till på förmiddagen. En perfekt plats för att avnjuta morgonkaffet på!

Walk-in-closet
Lägenhetens härliga walk-in-closet behöver knappast en beskrivning men måste upplevas på plats! Smart inredd med HTH garderober för att maximera förvaringen. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Optimalt barnrum med gott om plats för säng, förvaringsmöbel samt övrigt önskat möblemang. Stort fönster. Ljusa väggar samt Ekparkett på golv. I sovrummet finns även en rymlig klädkammare.

Badrum
Modernt inrett badrum med ljusgrått klinker på golv och helkaklade väggar i grått. Badrummet är utrustat med WC, handfat, dusch med vikbar klarglasvägg, spegelskåp, kommod, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaring genom skåp ovan arbetsbänk. Självklart finns det även golvvärme.

Gäst-wc
Fräsch gäst-wc med samma ljusa klinker på golvet som i badrummet. Utrustad med WC, handfat med kommod samt spegel.

Sovrum 3
Bostadens tredje sovrum är separerat från de andra. Perfekt för ett hemma kontor eller varför inte ett gäst-rum!

Övrigt
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018

Energideklaration

Status Inte utfört

Föreningen

Namn BRF Stadshuslunden
Byggnadsår 2018
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769631-4413
Om föreningen Bostadsrättsföreningen har inom fastigheten uppfört fyra huskroppar om 198 bostadslägenheter, tre lokaler och ett garage med 108 garageplatser och 4 MC-platser. Föreningen äger och hyr ut lokaler för gym, kontor och restaurang. Byggår: 2019
Gemensamma utrymmen Föreningen har barnvagnsutrymme, cykelutrymme och miljörum.
Föreningens ekonomi Styrelsen har fattat beslut om att höja årsavgifterna med 6 % fr.o.m. 2023.
Äkta förening Ja
TV/bredband Telenor är leverantör av fiber och tv. Bredband 250/100 Mbit debiteras separat, fast kostnad på 165kr/mån. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften (165:-).
Tillåts juridisk person Ej angiven
Renoveringar Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Föreningen har ett garage med 108 garageplatser (1000 kr/mån) och 4 MC-platser(400 kr/mån). Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun för 750 kr/mån. Beslut om höjning av garagehyran med 10 % fr.o.m. oktober 2023 och därefter årlig höjning med 2 %.

Ekonomi

Pris 3 750 000 kr
Månadsavgift 4 938 kr
ink kallvatten, värme och kabel-TV (Basutbud). Obligatoriskt tillägg om 183 kr/mån för bredband.
Emillio Afram Reg. Fastighetsmäklare 070 020 22 26 emillio@bergetsro.se