Lindhagensterrassen 9

KOMMANDE
*Kontakta mäklare Nathalie Jensen på telefonnummer 076-000 11 00 för visning!*

Lindhagensterrassen 9 välkomnar till en fantastisk 3-rumslägenhet med kök som erbjuder en trivsam och väldisponerad bostadsyta om 71,5 kvadratmeter och en stor, härlig inglasad balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen. De stora fönsterpartierna bidrar
Läs mer
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
3 71.5 kvm 3 216 kr 6 Ja Ja 2009
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Lindhagensterrassen 9
Postadress 112 18 STOCKHOLM
Område Kungsholmen
Kommun Stockholm
Rum 3
Boarea 71.5 kvm
Våningsplan 6
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2009
Hall
Välkomnade hall där du direkt möts av bostadens ljusinsläpp och härliga känsla. Gott om förvaringsmöjligheter via rymliga garderober till vänster. Väggarna är målade i en grå kulör och på golvet ligger ett vackert stengolv.

Vardagsrum med access till balkong
Öppen och luftigt vardagsrum vilket ger många möjligheter att möblera valfritt. Plats finns för soffa, soffbord och matplats. Rymligt balkong med plats för loungemöbler eller annat önskat möblemang. Ljusbetsad ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Kök
Rymligt och stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom vita över- och underskåp. Här finns alla vitvaror för din moderna vardag i form av av kyl/frys, spishäll, ugn, micro, fläkt samt diskmaskin.

Sovrum 1&2
Rynliga sovrum med plats för säng samt annat önskat möblemang för inredning. Gott om förvaringsmöjligheter via garderober.

Badrum
Badrum med beige kakel på väggarna och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättställ, kommod, duschhörna med glasvägg, wc samt tvättmaskin och torktumlare med skåp ovan. Spotlightsbelysning i tak och stor spegel med belysning ovan handfatet.

Övrigt
Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett rymligt källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Status Utfört (2021-05-12)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Lindhagensterrassen 3
Byggnadsår 2009
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769615-3415
Om föreningen Brf Lindhagensterrassen 3 är en bostadsrättförening med 253 lägenheter och fem hyreslokaler, som alla är uthyrda.
Föreningen bildades: 2006.
Gemensamma utrymmen Gård, takterrass, Tvättstuga, Föreningslokal, källsorteringsrum, cykelförråd och barnvagns- och rullstolsförråd.
Föreningens ekonomi Månadsavgifterna höjdes med 11 % den 1 januari 2023. Ingen ytterligare avgiftshöjning har beslutats enligt styrelsen 2023-09-07.
Äkta förening Ja
TV/bredband Bredband: Leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s. Tillkommer som en obligatorisk avgift på månadsavin.

TV: Leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår i månadsavgiften.
Tillåts juridisk person Ej angiven
Tillåts delat ägande
Delat ägande mellan förälder och barn godkänns, minsta ägarandel 10%. Juridisk person bedöms från fall till fall.
Renoveringar Genomförda renoveringar
2016 Byte till elektroniskt låssystem.
2014-2016 Entréerna och hisshallarna renoverades.
2019 En lekplats anlades i den intilliggande parken.
2019-2020 Belysningen i vissa allmänna utrymmen byttes till LED.
2020 Byte av sopkomprimator.
2020 Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED.
2020-21 Stamspolning.
2020 Kontinuerligt underhåll av hissarna.
2021 Reparation av balkongpelare på Lindhagensterrassen 27.
2023 Belysningen i fler allmänna utrymmen byttes till LED.

Planerat underhåll
Ingen större underhållsinsats planeras under 2023 enligt styrelsen 2023-09-07.
Mer info i underhållsplanen.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Garage finns i källaren med direktingångar från bostadshusen. Föreningen disponerar 80 garageplatser, av dessa är 25 st försedda med laddbox. Möjlighet finns att hyra garageplats direkt av Corepark. Den som har en garageplats kan ställa sig i kö för en laddbox.

Det står i dagsläget 28 personer i kö för en vanlig plats samt 5 st som står i kö för en el-plats enligt mail från Corepark 2023-09-11.

Ekonomi

Månadsavgift 3 216 kr
I månadsavgiften ingår vatten och värme. Obligatorisk avgift för bredband och TV/IP-telefoni om 181 kr/mån.
Nathalie Jensen Reg. Fastighetsmäklare 076 000 11 00 nathalie@bergetsro.se