Solnavägen 96B

SÅLD
På Solnavägen 96B saluförs nu en av Solnas finaste 2:or! I underbara Råsunda finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa hörn bostad med bara ett par minuter promenad från Solna Centrums breda utbud av butiker och kommunikationer. Då bostaden befinner sig i första huskroppen har man inga höga
Slutpris
3 500 000 kr
Rum Boarea Månadsavgift Våningsplan Hiss Balkong Byggnadsår
2 46 kvm 4 194 kr 1 Ja Ja 2017
Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Solnavägen 96B
Postadress 169 51 SOLNA
Område Råsunda
Kommun Solna
Rum 2
Boarea 46 kvm
Våningsplan 1
Hiss Ja
Byggnadstyp Flerbostadshus
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Slutpris 3 500 000 kr
HALL
Ekparkett och ljusa väggar. Rymlig hall med goda förvarings och avhängningsmöjligheter.

KÖK
Ekparkett och ljusa väggar. Kök med goda förvaringsmöjligheter och utmärkta arbetsytor. Gråa skåpluckor och hexagonkakel ovan bänkskiva i laminat/rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, micro, induktionshäll med underbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin och spotlights. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Ekparkett och ljusa väggar. Stort vardagsrum med nt ljusinsläpp från stora fönster. Här finns utgång till lägenhetens balkong. Plats för soffgrupp, matbord för ett stort sällskap samt övrig möblering. Öppen planlösning vilket ger en härlig socialkänsla.

SOVRUM
Ekparkett och tapetserade väggar. Rofyllt sovrum i lugnt läge med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns en stor platsbyggd garderob med spegeldörrar som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Klinkergolv med golvvärme och ljusa helkaklade väggar samt infällda spotlights i taket. Badrummet är utrustad med spegelskåp, kombinerad TM/TT och handfat med vit kommod samt dusch.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnadsinformation

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

Energideklaration

Status Utfört (2020-04-24)
Energiklass D

Föreningen

Namn BRF Charlottenburgsparken
Byggnadsår 2017
Byggnadstyp Flerbostadshus
Org.form Bostadsrätt
Org.nummer 769623-9461
Om föreningen Bostadsrättsföreningen Charlottenburgsparken ligger i hjärtat av Råsunda, Solna. Föreningen består av 129 bostadslägenheter samt 5 lokaler (hyreslokaler för näringsutövare). Fastigheten, 4 byggnader samt 2 garage och allmänna ytor, färdigställdes under 2017.
Gemensamma utrymmen Cykelrum, barnvagnsrum, återvinningsrum, förråd.
Föreningens ekonomi Föreningen har för närvarande inga planerade avgiftsändringar enligt mail från styrelsen 2024-04-08.
TV/bredband Kabel-tv och bredband via (ComHem)
Tillåts juridisk person Nej
Tillåts delat ägande Ja
Renoveringar Kommande renoveringar:
Inte några större renoveringar men lite reparationer/underhåll av hissar kommer genomföras i närtid enligt mail från styrelsen 2024-04-08.

Övrigt:
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.
Parkering Bostadsrättsföreningen har 2 garage och har avtal med Parkando som sköter administreringen av garagen. För ytterligare frågor kontakta:
Parkando AB, kundservice@parkando.se, telefon 08-408 396 38.

Ekonomi

Pris 3 500 000 kr
Månadsavgift 4 194 kr
Värme (fjärrvärme), vatten, basutbud för kabel-tv och bredband (ComHem) och förråd ingår i månadsavgiften.
Indirekt nettoskuldsättning 628 200 kr
Gabriel Bilir Reg. Fastighetsmäklare 070 421 94 50 gabriel@bergetsro.se